Przejdź do treści
O firmie
Aktualności
Obsługa klienta
Usługi
BIP
E-BOK
SPP
Kontakt
Menu
O firmie
Aktualności
Obsługa klienta
Usługi
BIP
E-BOK
SPP
Kontakt
Alarm
994
O firmie
Aktualności
Obsługa klienta
Usługi
BIP
E-BOK
SPP
Kontakt
Menu
O firmie
Aktualności
Obsługa klienta
Usługi
BIP
E-BOK
SPP
Kontakt
Alarm
994
Jakość wody
Ujmowanie wody
Uzdatnianie
Jakość wody
Twardość wody
Jakość wody
Oborniki (Kowanówko)
Pacholewo
Nieczajna
Wypalanki
Maniewo
Oborniki (Kowanówko)
Lp.
Parametr
Jednostka
Wartość
1
Ogólna liczba mikroorganiznów w 22°C po 72h
jtk/1 ml
0
2
Bakterie grupy coli
jtk/100 ml
0
3
Escherichia coli
jtk/100 ml
0
4
Enterokoki
jtk/100 ml
0
5
Clostridium perfringens
jtk/100 ml
0
6
Mętność
NTU
<0,20
7
Barwa
mg/1 Pt
5,0
8
Zapach
TON
1
9
Smak
–
akceptowalny
10
pH
–
7,7
11
Przewodność (w 25 °C )
μS/cm
860
12
Żelazo
mg/l
0,016
13
Mangan
μg/l
<5,0
14
Amonowy jon
mg/l
<0,1
15
Azotyny
mg/l
<0,1
16
Azotany
mg/l
5,4
17
Fluorki
mg/l
0,33
18
Chlorki
mg/l
74
19
Siarczany
mg/l
87
20
Twardość (CaCO3)
mg/l
330
21
Utlenialność (KMnO4)
mg/l
3,2
22
Sód
mg/l
42
23
Cyjanki
μg/l
<5
24
Bor
mg/l
<0,05
25
Glin
μg/l
<10
26
Chrom
μg/l
<1
27
Nikiel
μg/l
3,1
28
Miedź
mg/l
<0,003
29
Arsen
μg/l
1,4
30
Selen
μg/l
<1
31
Srebro
μg/l
<0,001
32
Kadm
μg/l
<0,1
33
Antymon
μg/l
<0,1
34
Ołów
μg/l
<1
35
Rtęć
μg/l
<0,20
36
Benzo(a)piren
μg/l
<0,0025
37
Σ WWA
μg/l
<0,005
38
Chloroform
μg/l
4,7
39
Bromodichlorometan
μg/l
4,9
40
Σ THM
μg/l
13
41
1,2 – dichloroetan
μg/l
<0,4
42
Σ trichloroetenu i tetrachloroetenu
μg/l
<0,4
43
Tetrachlorometan
μg/l
<0,50
44
Benzen
μg/l
<0,20
45
α – HCH
μg/l
<0,010
46
HCB
μg/l
<0,010
47
β – HCH
μg/l
<0,010
48
ϒ – HCH
μg/l
<0,010
49
δ – HCH
μg/l
<0,010
50
Heptachlor
μg/l
<0,010
51
Aldryna
μg/l
<0,010
52
Epoksyd heptachloru
μg/l
<0,010
53
α – endosulfan
μg/l
<0,010
54
Dieldryna
μg/l
<0,010
55
p, p` – DDE
μg/l
<0,010
56
o, p` – DDD
μg/l
<0,010
57
β – endosulfan
μg/l
<0,010
58
p, p – DDD
μg/l
<0,010
59
Aldehyd endryny
μg/l
<0,010
60
Siarczan endosulfanu
μg/l
<0,010
61
Σ Pestycydów
μg/l
<0,010
62
Magnez
mg/l
15
63
Chlor wolny
mg/l
0,21
64
Chloraminy
mg/l
<0,10
Pacholewo
Lp.
Parametr
Jednostka
Wartość
1
Ogólna liczba mikroorganiznów w 22°C po 72h
jtk/1 ml
1
2
Bakterie grupy coli
jtk/100 ml
0
3
Escherichia coli
jtk/100 ml
0
4
Enterokoki
jtk/100 ml
0
5
Clostridium perfringens
jtk/100 ml
0
6
Mętność
NTU
0,21
7
Barwa
mg/1 Pt
19
8
Zapach
TON
<2
9
Smak
–
<2
10
pH
–
7,5
11
Przewodność (w 25 °C )
μS/cm
632
12
Żelazo
μg/l
102
13
Mangan
μg/l
22
14
Amonowy jon
mg/l
<0,06
15
Azotyny
mg/l
<0,03
16
Azotany
mg/l
<5,0
17
Fluorki
mg/l
0,56
18
Chlorki
mg/l
12,7
19
Siarczany
mg/l
<5,00
20
Twardość (CaCO3)
mg/l
241
21
Utlenialność (KMnO4)
mg/l
3,83
22
Sód
mg/l
46,8
23
Cyjanki
μg/l
<15
24
Bor
mg/l
0,19
25
Glin
μg/l
<10
26
Chrom
μg/l
<1
27
Nikiel
μg/l
<1
28
Miedź
mg/l
<0,01
29
Arsen
μg/l
<1
30
Selen
μg/l
<1
31
Srebro
μg/l
<1
32
Kadm
μg/l
<0,1
33
Antymon
μg/l
<0,1
34
Ołów
μg/l
<1
35
Rtęć
μg/l
<0,2
36
Benzo(a)piren
μg/l
<0,0025
37
Σ WWA
μg/l
<0,005
38
Chloroform
μg/l
28
39
Bromodichlorometan
μg/l
2,4
40
Σ THM
μg/l
30
41
1,2 – dichloroetan
μg/l
<0,4
42
Σ trichloroetenu i tetrachloroetenu
μg/l
<0,4
43
Tetrachlorometan
μg/l
<0,4
44
Benzen
μg/l
<0,2
45
α – HCH
μg/l
<0,010
46
HCB
μg/l
<0,010
47
β – HCH
μg/l
<0,010
48
ϒ – HCH
μg/l
<0,010
49
δ – HCH
μg/l
<0,010
50
Heptachlor
μg/l
<0,010
51
Aldryna
μg/l
<0,010
52
Epoksyd heptachloru
μg/l
<0,010
53
α – endosulfan
μg/l
<0,010
54
Dieldryna
μg/l
<0,010
55
p, p` – DDE
μg/l
<0,010
56
o, p` – DDD
μg/l
<0,010
57
β – endosulfan
μg/l
<0,010
58
p, p – DDD
μg/l
<0,010
59
Aldehyd endryny
μg/l
<0,010
60
Siarczan endosulfanu
μg/l
<0,010
61
Σ Pestycydów
μg/l
<0,010
62
Magnez
mg/l
19
Nieczajna
Lp.
Parametr
Jednostka
Wartość
1
Ogólna liczba mikroorganiznów w 22°C po 72h
jtk/1 ml
3
2
Bakterie grupy coli
jtk/100 ml
0
3
Escherichia coli
jtk/100 ml
0
4
Enterokoki
jtk/100 ml
0
5
Clostridium perfringens
jtk/100 ml
0
6
Mętność
NTU
<0,20
7
Barwa
mg/1 Pt
<2,5
8
Zapach
TON
<2
9
Smak
–
<2
10
pH
–
7,7
11
Przewodność (w 25 °C )
μS/cm
680
12
Żelazo
μg/l
<40
13
Mangan
μg/l
76
14
Amonowy jon
mg/l
<0,10
15
Azotyny
mg/l
<0,005
16
Azotany
mg/l
1,8
17
Fluorki
mg/l
0,30
18
Chlorki
mg/l
18
19
Siarczany
mg/l
31
20
Twardość (CaCO3)
mg/l
310
21
Utlenialność (KMnO4)
mg/l
2,2
22
Sód
mg/l
24
23
Cyjanki
μg/l
<5
24
Bor
mg/l
0,057
25
Glin
μg/l
<5
26
Chrom
μg/l
<1
27
Nikiel
μg/l
<2
28
Miedź
mg/l
<0,003
29
Arsen
μg/l
<1
30
Selen
μg/l
<1
31
Srebro
μg/l
<2
32
Kadm
μg/l
<0,1
33
Antymon
μg/l
<0,1
34
Ołów
μg/l
<1
35
Rtęć
μg/l
<0,1
36
Benzo(a)piren
μg/l
<5
37
Σ WWA
μg/l
<5
38
Chloroform
μg/l
5
39
Bromodichlorometan
μg/l
<2
40
Σ THM
μg/l
13
41
1,2
μg/l
<0,50
42
Σ trichloroetenu i tetrachloroetenu
μg/l
<2
43
Tetrachlorometan
μg/l
<0,50
44
Benzen
μg/l
<0,50
45
α – HCH
μg/l
<0,020
46
HCB
μg/l
<0,020
47
β – HCH
μg/l
<0,020
48
ϒ – HCH
μg/l
<0,020
49
δ – HCH
μg/l
<0,020
50
Heptachlor
μg/l
<0,020
51
Aldryna
μg/l
<0,020
52
Epoksyd heptachloru
μg/l
<0,020
53
α – endosulfan
μg/l
<0,020
54
Dieldryna
μg/l
<0,020
55
p, p` – DDE
μg/l
<0,020
56
o, p` – DDD
μg/l
<0,020
57
β – endosulfan
μg/l
<0,020
58
p, p – DDD
μg/l
<0,020
59
Aldehyd endryny
μg/l
<0,020
60
Siarczan endosulfanu
μg/l
<0,020
61
Σ Pestycydów
μg/l
<0,020
62
Magnez
mg/l
17
Wypalanki
Lp.
Parametr
Jednostka
Wartość
1
Ogólna liczba mikroorganizmów w 22 'C po 72 h
jtk/1ml
3
2
Bakterie grupy coli
jtk/100 ml
0
3
Escherichia coli
jtk/100 ml
0
4
Enterokoki
jtk/100 ml
0
5
Clostridium perfringens
jtk/100 ml
0
6
Mętność
NTU
<0,20
7
Barwa
mg/1 Pt
19
8
Zapach
TON
<2
9
Smak
–
akceptowalny
10
pH
–
7,7
11
Przewodność (w 25 'C)
μS/cm
503
12
Żelazo
μg/l
<50
13
Mangan
μg/l
<1
14
Amonowy jon
mg/l
<0,06
15
Azotyny
mg/l
<0,03
16
Azotany
mg/l
<5,0
17
Fluorki
mg/l
0,21
18
Chlorki
mg/l
56,8
19
Siarczany
mg/l
18,2
20
Twardość (CaCO3)
mg/l
181
21
Utlenialność (KMnO4)
mg/l
3,3
22
Sód
mg/l
33
23
Bor
mg/l
0,04
24
Glin
μg/l
<10
25
Chrom
μg/l
<1,0
26
Nikiel
μg/l
<1,0
27
Miedź
mg/l
<0,010
28
Arsen
μg/l
<1,0
29
Selen
μg/l
<1,0
30
Srebro
mg/l
<0,001
31
Kadm
μg/l
<0,1
32
Antymon
μg/l
<0,1
33
Ołów
μg/l
<1,0
Maniewo
Lp.
Parametr
Jednostka
Wartość
1
Ogólna liczba mikroorganizmów w 22 'C po 72 h
jtk/1ml
0
2
Bakterie grupy coli
jtk/100 ml
0
3
Escherichia coli
jtk/100 ml
0
4
Enterokoki
jtk/100 ml
0
5
Clostridium perfringens
jtk/100 ml
0
6
Mętność
NTU
0,67
7
Barwa
mg/1 Pt
15
8
Zapach
TON
<2
9
Smak
–
<2
10
pH
–
8,0
11
Przewodność (w 25 'C)
μS/cm
580
12
Żelazo
μg/l
81
13
Mangan
μg/l
<5,0
14
Amonowy jon
mg/l
<0,1
15
Azotyny
mg/l
<0,1
16
Azotany
mg/l
2,1
17
Fluorki
mg/l
0,64
18
Chlorki
mg/l
7,8
19
Siarczany
mg/l
6,4
20
Twardość (CaCO3)
mg/l
180
21
Utlenialność (KMnO4)
mg/l
3,6
22
Sód
mg/l
65
23
Bor
mg/l
0,19
24
Glin
μg/l
<5
25
Chrom
μg/l
<1,0
26
Nikiel
μg/l
<1,0
27
Miedź
mg/l
<0,010
28
Arsen
μg/l
<1,0
29
Selen
μg/l
<1,0
30
Srebro
mg/l
<0,001
31
Kadm
μg/l
<0,1
32
Antymon
μg/l
<0,1
33
Ołów
μg/l
<1,0
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.
Zgoda